Sociale Më shumë

Vujoviq: Jemi të vendosur për të parandaluar mashtrimin zgjedhor

Prej tvteuta18:27, 23 Maj 2016

Kabineti i ngushtë i Qeverisë  nuk do ti ndajnë më paratë  e qytetarëve biznesmenëve të pa aftë  rreth Partisë Demokratike të Socialistëv,  ka deklaruar  zëvendës kryeministri nga  radhët e opozitës, Millorad Vujoviq.

Ai në paraqitjen e tij para mediave  vuri në dukje se, së bashku me ministrat e opozitës në qeveri, janë të vendosur  të parandalojnë  mashtrimin zgjedhor , duke paralajmëruar  se të gjithë shembujt e abuzimit elektoral të resurseve shtetërore për qëllime partiake do të ndiqen para autoriteteve kompetente ,dhe do ti prezantohen  qytetarëve të  Malit të Zi.

  • 1

    Radio