Politikë Më shumë

VOTËBESIMI I QEVERISË

Prej tvteuta10:31, 9 Korrik 2015

“Shtruarja e çështjes së votëbesimit për qeverinë është e vetmja mënyrë për zgjidhjen e situatës politike në Mal të Zi, por ekskluzivisht së bashku me zbatimin e reformës së gjyqësorit, në mënyrë që të minimizohet hartimi i procesit zgjedhor nga ana e PDS”, konsideron URA. Nënkryetari i URA-s Rade Bojoviq ka theksuar se përçarjet në Partinë Socialdemokrate kanë rezultuar qeverinë e pakicës dhe kanë shfuqizuar rregullat e kulturës së politikës demokratike.

  • 1

    Radio