Aktuale Më shumë

Viti i ri shkollor fillon me 1 shtator

Prej tvteuta15:55, 17 Gusht 2016

Viti shkollor 2016-2017 fillon më 1 shtator dhe mbaron më 13 qershor të vitit të ardhshëm, njoftohet nga Ministria e Arsimit.

Puna arsimore është e organizuar në katër periudha klasifikuese, e para fillon më 1 shtator dhe do të përfundojë më 28 tetor, e dyta nga 2 nëntori deri më 30 dhjetor, periudha e tretë fillon më 23 janar dhe do të përfundojë më 31 mars 2017, ndërsa në periudha e katërt e vlerësimit është prej 3 prillit deri në 13 qershor të vitit të ardhshëm.

Sipas kalendarit, pushimi dimror do të fillojë më 31 dhjetor dhe do të përfundojë më 22 janar, ndërkohë që pushimet verore të fillojë më 14 qershor dhe do të përfundojë më 31 gusht të vitit 2017.

  • 1

    Radio