Slider Më shumë

(VIDEO) Kuvendi Komunal minut pas minuti

Prej tvteuta12:34, 13 Tetor 2022

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit ka thirrur mbledhjen e parë të seancës së dytë të rregullt të Kuvendit të Ulqinit.
Seanca ishte e paraparë të fillonte në orën 11:00, e që filloi rreth orën 11:45.

Në rend dite do të shqyrtohen këto pika:

– Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së katërt të seancës së parë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit e mbajtur më 29 korrik 2022.

Propozim për Programin e Punës së Kuvendit të Ulqinit për tremujorin e katërt 2022.

Propozim Vendimi për Ndryshimin e Vendimit për Themelimin e SHPK “Për ruajtjen dhe mbrojtjen e biodiversitetit, mbarështimin dhe gjuetinë e kafshëve të gjahut dhe peshkimit “Ulqin”

Propozim Vendim për dhënien e pëlqimit të Statutit të NP “Parking Servis” Ulqin.

Propozim Vendimi për Konfirmimin e Vendimit të Kryetarit të Komunës
Nr. 01-082/22-1177 të datës 13.09.2022 për shkarkimin e Skender Rexhoviqit nga Bordi i Drejtorëve të SHPK “Vodacom”

Propozim Vendimi për Konfirmimin e Vendimit të Kryetarit të Komunës
Nr. 01-082/22-1178 datë 13.09.2022 për emërimin e Dolak Gentit anëtar të Bordit të Drejtorëve të SHPK “Vodacom”

U konstatua që në sallë janë 20 këshilltarë gjë që le të kuptohet që ka forum që seanca mund të vazhdohet, u tha në hapje të seancës.

  • 1

    Radio