Sociale Më shumë

Vendvotimet 4 dhe 29 me procese te rregullta

Prej tvteuta19:07, 16 Tetor 2016

Qendra e votimit numer 4 ne Komunen e Ulqinit ka gjithsejt te regjistruar 971 votues, deri ne oren 15:00 kane votuar 316 prej tyre, deklaron per Televizionin Teuta nenkryetari I ketij vend votimi Arben Pelingu.

Ne qendren e votimit numer 29  deri rreth ores 15:00 kane votuar 360 vottues nga 974 te regjistruar. Kryetari I kesaj qendre votimi Edmond Demiri per Televizionin Teuta u shpreh se menyra e votimin elektronik ka pershpejtuar procesin, dhe qytetaret e kane me te lehte qe te kryejn obligimin e vet.

 

  • 1

    Radio