Rajoni/Bota Më shumë

VENDI MË I PALUMTUR NË EVROPË

Prej tvteuta16:38, 4 Korrik 2015

Instituti Evropian i Kërkimeve mbi lumturinë e rendit Shqipërinë si vendi më i palumtur në Evropë. Ky përfundim vjen pas përgjigjeve të marra nga qytetarët e këtyre  vendeve lidhur me mirëqenien dhe barazinë që gëzojnë për mirëqenie.Në këtë mënyrë Indeksi i Barazisë Lumturia Evropiane 2015 ka dalë në përfundimin se populli shqiptar është më i palumturi duke u lënë pas edhe nga Bullgaria, Kosova, Ukraina dhe Hungaria. Populli që gëzon lumturi më të lartë është Finlanda.

 

  • 1

    Radio