Sociale Më shumë

Vazhdon të jetë I humbur I moshuari Petar Martinoviq

Prej tvteuta12:37, 24 Maj 2016

Me datën 19.5.2016  ka humbur personi me emrin Petar  Martinoviq nga Ulqini. Ai është i moshës 86  vjec dhe në gjendje të mirë shëndetësore. Edhe pse kanë kaluar disa ditë akoma nuk ka ndonjë informacion të saktë zyrtar në lidhje me të. Tashmë u bënë disa ditë që familjarët dhe organet shtetërore po e kërkojnë intensivisht, në zonat e mundshme ku mendohet se mund të ketë shkuar i moshuari Martinoviq. Lutemi për të gjithë ato që mund të kenë informacione rreth tij apo mund ta kenë parë, të kontaktojnë në numrin 069 037 351, pasi një ndihmë e vogël e juaja mund të jetë shumë e rëndësishme për gjetjen e tij.Edhe televizioni Teuta solidarizohet me këtë rast, duke uruar sa më shpejt në gjetjen e tij.

  • 1

    Radio