Sociale Më shumë

Vazhdon puna me intensitet e Policisë Komunale

Prej tvteuta15:20, 12 Janar 2024

Viti që lam pas ka qenë i mbushur me sfida në shumë sektore te jetës publike përfshirë edhe Policinë Komunale, i cili mban një pesh të rëndësishme të mbarëvajtjes dhe zbatimit të ligjit në Komunën tonë. Kryeshefi i i këtij shërbimi Amir Mehmeti tregoi tha se ishte i kënaqur me vitin që lamë pas.
” E konsideroi një vit të mir gjatë të cilit jemi përpjekur të ushtrojmë forcën e ligjit ndaj kundëravajtësve.
Gjithashtu kryeshefi i Policisë Komunale foli edhe për investimet në institucionin e tij në vitin e sapo ardhur.
” Një investim i rëndesishëm është paisja me automjete ndihmëse të institucionit si merimanga e nevojshme për largimin e automjeteve në kundravajtje”

  • 1

    Radio