Sociale Më shumë

Vazhdojnë tragjeditë nga lopët

Prej tvteuta11:03, 2 Nëntor 2015

Rreth orës 18.00  të së dielës në Shtoj ka ndodhur një tjetër aksident rrugor ku gjeti vdekjen Nuo Selçanin 53 vjec.

Selçanin u aksidentua pasi automjeti të cilin ai drejtonte u përplas me lopët që rëndom ndodhen në këtë rrugë edhe gjatë natës.

Nëse vazhdohet me këtë ritëm, bagëtitë në rrugën e Shtojit do të jenë arsyeja kryesore e aksitendeve  në Ulqin, duke i tejkaluar edhe sëmundjet e kancerit dhe ato kardiovaskulare, pasi vetëm muajt e fundit kanë ndodhur tre aksidente nga ky shkak.

  • 1

    Radio