Sociale Më shumë

Vazhdimi i dialogut ndoshta nga e marta

Prej tvteuta15:34, 19 Mars 2016

Komunikimi intenziv në mes Partisë Demokratike të Socialistëve dhe një pjese të opozitës mund të rezultojë me vazhdimin e dialogut për arritjen e marrëveshjes për organizimin e zgjedhjeve të drejta, shkruajnë mediat malazeze.

Sipas tyre, dialogu mund të vazhdojë duke filluar nga dita e martë , por për këtë nuk ka një konfirmim zyrtar nga partia në pushtet.

Nga opozita thonë se shumcia e pikave po shkojnë drejt fianlizimit, dhe se ato nuk do të heqin dorë nga asnjëra prej tyre.

  • 1

    Radio