Sociale Më shumë

Varësia, sëmundje moderne e të rinjve

Prej tvteuta09:28, 28 Tetor 2015

Të shtunën më 31 tetor në ora 11 –të në sallën e konferencave në hotelin “Mediteran” do të mbahet tryezë e rrumbullakët e organizuar nga Fondacioni “Studenti” .Projekti është përkrahur nga Ministria e Financave të Malit të Zi, me temën “ Varësia, sëmundje moderne e të rinjve”.

Do të jenë dy panelit psikolog Suela Dibra Kaca,dhe Arben Hoti nga Shkodra,ndërkaq për varësinë në internet do të ligjëroi gazetari Ismet Kallaba.

  • 1

    Radio