Sociale Më shumë

Urdhër arresti nëse nuk kthehet

Prej tvteuta10:07, 23 Maj 2016

Nëse ndodh  që  Svetozar Maroviqi nuk kthehet në Mal të Zi, ndaj ti do të lëshohet  urdhër arresti ndërkombëtar, ka deklaruar  prokurori special, Milivoje Katniq, duke shtuar se  në lidhje me rastin e Maroviqit eksistojnë akoma ngajarje me të cilat është i ngarkuar, dhe që ende nuk është nënëshruar marrëveshja për  pranimin e fajësisë.

Funkcionari i lartë i Partisë Demokratike të Socialistëve Svetozar Maroviq të martën është liruar nga paraburgimi  gjashtëmujor pasi që ka pranuar fajësinë, dhe ka nënshruar marrëveshjen me prokurorinë shtërore për krime të rënda.

Në bazë të marrëveshjes së nënshkruar Maroviq do të kalojë në burg dy vjet e gjashtë muaj dhe do të paguaj dënimin prej 50 mijë euro.

  • 1

    Radio