Politikë Më shumë

URA nuk heq dorë nga Ministria e punëve të brendshme dhe e mbrojtjes

Prej tvteuta09:18, 30 Tetor 2020

Kryesia e LQ URA ka përkrahur me vendosmëri synimet e koalcionit “E zeza në të bardhë” që në qeverinë e re tu takojnë sektorët e sigurisë, gjegjësisht, Ministria e punëve të brendshme dhe ajo e mbrojtjes, shkruan gazeta “Dan”. Nga kryesia nuk e kanë komentuar këtë por më herët deputetja e këtij koalicioni, Bozhena Jellushiq, ka deklaruar se ata përkrahin vetëm qeveri të ekspertëve dhe se nuk kanë hyrë në biseda postzgjedhore  duke nënkuptuar  përqindjet e fituara , por synojnë marrëveshje për çmontimin e sistemit aktual.

 

  • 1

    Radio