Sociale Më shumë

Universiteti i Prishtinës shpall konkursin për pranimin e studentëve 216/2017

Prej tvteuta16:01, 9 Korrik 2016

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve njofton të gjithë të interesuarit se Universiteti “Hasan Prishtina” në Kosovë, ka shpallur konkursin për pranimin e studentëve në vitin akademik 216/2017.

Për detaje në lidhje me numrin e studentëve që pranohen dhe drejtimet përkatëse, mund të informoheni në faqen online të televizionit Teuta ose Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve.

Universiteti i Prishtines Hasan Prishtina – Konkursi per pranimin e studenteve 2016-2017

  • 1

    Radio