Sociale Më shumë

UNIVERSITETI I PRISHTINËS HAP KONKURSIN

Prej tvteuta10:18, 9 Korrik 2015

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka shpallur konkursin për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore-bachelor, në vitin akademik 2015-2016.Universiteti do të regjistrojë edhe 370 studentë të rregullt nga Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Bujanoci dhe Medvegja, si dhe 328 studentë nga komunitetet jo-shumicë: boshnjakë, turq, romë, ashkali, egjiptianë dhe kroat. Në programet ku nuk janë paraparë kuota të veçanta për kandidatë nga Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Paraqitja e dokumenteve ka filluar dje dhe përfundon më datën 16 korrik.

  • 1

    Radio