Politikë Më shumë

Unioni Nacional Shqiptar: Partitë shqiptare duhet të tërheqin ministrat e tyre nga Qeveria e Dritan Abazoviqit

Prej tvteuta23:20, 2 Nëntor 2022

UNSH : Kumtesë për opinion

Pas miratimit të mbrëmshëm të ndryshimeve të Ligjit për Presidentin , që shkelë rëndë Kushtetutën dhe për qëllim final ka heqjen e sovranitetit dhe zhbërjën e pavarësisë së Malit të Zi , partitë shqiptare duhet të tërheqin ministrat e tyre nga Qeveria e Dritan Abazoviqit . Kjo për arsye se ky ligj është miratuar me përkrahjen e deputetëve të kryeministrit në mandat teknik i cili prapë po ua bën shumicën partive serbe në Parlamentin e Malit të Zi .
Partitë shqiptare janë parti shtetëformuese dhe s’kanë çka të lypin në qeverinë që po u shërben politikave serbo-ruse , duke rrezikuar qënien shtetërore të Malit të Zi dhe stabilitetin në rajon.

  • 1

    Radio