Ekonomi Më shumë

ULQINI,DESTINACION I TURISTËVE

Prej tvteuta10:11, 8 Maj 2015

Qytetarët e Kosovës edhe sivjet destiancaion kryesor të pushimeve pritet që ta kenë Ulqinin, kështu, tha kryetari i kësaj komue Fatmir Gjeka në panairin e turizmit.  Ai tregoi se kanë bërë përgatitjet adekuate në të gjitha sferat që kanë të bëjnë me zhvillimin e turizmit.Ai beson se nuk kanë nevojë të bëjnë marketing të madh në Kosovës, sepse tashmë qytetarët janë të njohur me bregdetin, ofertat dhe të gjitha çfarë ofrojnë.Ndërsa për çmimet  ai tha se janë të arsyeshme dhe më të lira se në vendet e rajonit.

  • 1

    Radio