Ekonomi Më shumë

ULLISHTA NË GJENDJE JO TË MIRË

Prej tvteuta12:00, 16 Qershor 2015

Këshilltari për bujqësi i komunës së Ulqinit ,Gani Rexha tha për Televizionin Teuta se as sivjet nuk mund të priten frydhenie te kënaqshme të ullinjve në mbarë territorin e Komunës së Ulqinit.

Në këtë ndërlidhje kryetari i Shoqatës së ullishtarëve të Ulqinit Fikret Katana ka deklaruar se ullishta në gjirin më të bukur të mesdheut është në gjendje shumë të keqe dhe se nga organet gjegjëse nuk kanë marrë  pergjigje edhe përkundër shumë apeleve që ullinjtë të shpëtohen.

  • 1

    Radio