Sociale Më shumë

UDSH: Urim për festën e Krishtlindjes

Prej tvteuta12:13, 24 Dhjetor 2015

Me rastin e festës së Krishtlindjeve, Unioni Demokratik i Shqiptarëve i përgëzon të gjithë besimtarët Katolik, duke iu uruar shëndet të mirë, gëzime familjare dhe lumturi në jetë.

 Kjo festë le të na shërbejë në forcimin e dashurisë për njeri-tjetrin dhe kultivimin e tolerancës, si vlerë e demokracisë për ne dhe brezat qe do të vijnë, për më shumë paqe, bashkjetesë e harmoni që gjithë sëbashku ti gëzojmë festat e njëri-tjetrit pavarsisht nga përkatësia fetare.

Andaj, le të jetë kjo festë e bashkimit dhe tolerancës në mes  njerëzve, festë e pajtimit dhe qetësimit shpirtëror.

 

 

  Gëzuar festën e Krishtlindjes !

 

 

Shërbimi informativ  të UDSH-së

  • 1

    Radio