Sociale Më shumë

Udhëtarët nga Tuzi ndërrojnë 2 autobusë për të mbërritur në Podgoricë

Prej tvteuta14:34, 31 Tetor 2022

Nje fenomen I radhe ne rrugen Tuz – Podgorice po verehet tash nje periudhe te gjate kohore dhe kjo ka te beje me transportin publik ne kete aks rrugor. Ne fakt per te mberritur nga Tuzi ne Podgorice dhe anasielltas, duhet te nderrosh 2 autobusa, sepse diku ne kufi ne mes te dy komunave, udhetaret jane te detyruar te zbresin dhe te ndrrojne autobusin dhe transportuesin. Kjo problematike po behet  cdo dite e me e tensionuar, sidomos ne mes te transportuesve dhe organeve kompetente  dhe kjo lende tanime ka perfunduar  te prokuroria.

Ne redaksine e TV Teuta  ka mberritur  njoftimi  mbi  kete problematike nga transportuesi  Esad  Paleviq   I cili ka ngritur  aktpadi , sic thot ai, kunder padrejtesise e cila po I behet qellimisht atij.

Sipas transportuesit Esad Paleviq, per transport udhetaresh  nga Tuzi ne Podgorice dhe anasielltas, ai eshte transportuesi  I vetem  legal I regjistruar I cili mund te ushtroje kete detyre, kurse transportuesi tjeter  me seli ne Podgorice, nga ndarja e Tuzit si komune, ne vitin 2018, transportin e udhetareve e kryen ne menyre ilegale, pa poseduar lejen per transport udhetaresh ne kete aks rrugor.

Per  detaje me te hollesishme mund te lexoni  deklaratat  e  transportuesit Esad Paleviq te bashkangjitura ketij teksti.

KRIVICNA PRIJAVA 2022

  • 1

    Radio