Aktuale Më shumë

U mbajt konferenca e Gjashtë Ndërkombëtare për Mbrojtjen e Kripores së Ulqinit Kripores së Ulqinit

Prej tvteuta20:29, 28 Tetor 2022

Konferenca e Gjashtë Ndërkombëtare për Mbrojtjen e Kripores së Ulqinit, e cila u mbajt në Podgoricë më 25 tetor 2022, u organizua me qëllim të rritjes së një dialogu transparent ndërmjet institucioneve përgjegjëse dhe sektorit civil që iniciuan mbrojtjen e zonës.
Organizatorët e konferencës ishin: Qendra për Mbrojtjen dhe Studimin e Zogjve (CZIP), EuroNatur, BirdLife International, Tour du Valat dhe OJQ Dr. Martin Schneider-Jacoby (MSJA).
Per më teper mbi prezentimet e rezultateve të arritura, qëllimet , por edhe për sfidat që Kriporja ende përballet edhe pas tri viteve si zone e mbrojtur zyrtarisht dhe ligjërisht do te na flas zonja Zenepa Lika.
Pë më tepër na ndiqni në emisionin “Kronika e Ulqinit”, të premtën në orën 20:30.

  • 1

    Radio