Sociale Më shumë

U bë hapja solemne e objektit shitës “Kids Land “ në Ulqin

Prej tvteuta15:19, 29 Mars 2016

Kompania “Donator” me seli në Podgoricë hapi dyqanin e saj të parë të shitjes me pakicë “Kids Land” në Ulqin, me një shumëllojshmëri të muzikës dhe valleve për fëmijë. Dyqanet “Kids Land” në të gjithë Malin e Zi të ofrojnë gamë të gjerë të rrobave dhe këpucëve për fëmijë, lodra të markave të njohura, si dhe pajisje për foshnje. Nga më shumë se 100 lloje të markave veçojmë Chicco, Blu Kids, KIDS OVS, Peg Perego, Disney, Origjinale Marines, Stokke dhe shumë të tjerë.

Kompania Donator është lider në importin dhe shpërndarjen e markave më të mëdha globale të produkteve për fëmijë. Përveç markave për fëmijë, Donator shpërndan edhe mallra në kategorinë e konsumit të gjërë, produkte për amvisëri, ato mjekësore dhe parafarmaceutike.

  • 1

    Radio