Kulturë Më shumë

U hap ekspozita “Njoftojeni Muhamedin”

Prej tvteuta20:57, 26 Prill 2016

Meshihati I Bashkësisë Islame dje në Podgoricë ka hapur ekspozitën e fotografive dhe eksponateve nga kultura e hershme islame me titull “Njoftojeni Muhamedin”. Ekspozitën e kanë hapur reisi I Bashkësisë islame në Mal të Zi Rifat Fejziq dhe Ministri I Kulturës Pavlle Goranoviq.

Ekspozita është organizuar me qëllim që bota jomuslimane të ndihmohet në njohjen e cultures dhe besimit islam dhe për të njohur me kulturën e lashtë të muslimanëve që nga koha e profetit Muhamed.

  • 1

    Radio