Politikë Më shumë

U formua lista e pare shqiptare/ Forca-UDSH-ASH

Prej tvteuta23:49, 15 Shtator 2016

Sonte(15.09.2016) ne Ulqin u be nenshkrimi i Marreveshtjes se formimit te koalicionit parazgjedhore ne mes te tri subjekteve shqiptare Forces se Re Demokratike, UDSH-se dhe Alternatives Shqiptare. Marreveshtjen e nenshkruan lideret e subjekteve Nazif Cungu, Mehmet Zenka dhe Gjergj Camaj te cilet per TV Teuta deklaruan se pritshmeria nga zgjedhjet parlamentare eshte e madhe dhe se kjo marreveshtje do te grumbulloje dhe faktorizoje votat shqiptare. Sipas subjekteve ne fjale keto dite do te behet edhe dorezimi i listes zgjedhore, por deri atehere jane te hapur edhe per bashkangjitje te subjekteve tjera shqiptare.

  • 1

    Radio