Sociale Më shumë

Tuz: Policia sekusestron 150 kg drogë

Prej tvteuta16:01, 25 Tetor 2016

Policia e shërbimit kufitar në Tuz ka sekuestruar dje rreth 150kg drogë , e cila dyshohet të jetë e tipit canabis sativa. Droga u sekuestrua nga persona të cilët tentonin ta kalonin atë në mënyrë ilegale nga Shqipëria, dhe të cilët pasi dalluan përfaqsuesit e policisë e kanë hedhur atë dhe janë kthyer prapa. Nga Drejtoria e policisë dyshohet se grupi i kontrabandistëve përbëhej nga j 6 persona, për çka është lajmëruar edhe policia e Shqipërisë.

  • 1

    Radio