Aktuale Më shumë

Turneu Mostar 2016: Teakwondo Ulqini përsëri i sukseshëm

Prej tvteuta09:46, 7 Nëntor 2016

Me datë 05.11.2016 në qytetin e Mostarit u mbajt turneu internacinal në sportin olimpik të Taekwondo-së. Në këtë aktivitek sportiv morën pjesë vendet rajonale si Kroacia, Bosnja, Sllovenia, Serbia, Mali i Zi etj, me 600 garues në diciplinën e ndeshjes dhe të formave.

Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me katër garues dhe një refer.  Garuesit e Ulqinit ishin mjaft të sukseshëm, sidomos Sumeja Bisha  e cila fitoi medaljen e artë në një konkurencë fortë.  Amra Dushku fiton vendin e dytë  dhe shpërblehet me medaljen e argjendit, kurse Amrudin Hoxha dhe Edina Kraja po ashtu fituan medalje të argjendta.

  • 1

    Radio