Politikë Më shumë

Tryezë e rrumbullakët me rastin e 25 vjetorit të zgjedhjeve të para pluraliste

Prej tvteuta11:33, 10 Dhjetor 2015

Qendra per Kulture Ulqin ne bashkepunim  me shoqatën  “Art Club” me rastin e 25 vjetorit te zgjedhjeve te para pluraliste ne Mal te Zi kane organizuar tryezen e rrumbullaket me teme “Shqiptaret dhe pluralizmi ne Mal te ZI 1990 – 2015”.

Kryetari i Keshillit organizativ dr.Nail Draga beri hapjen e tij me ane te nje rezumeje politike te ketyre viteve.Ne kete tryeze te rrumbullaket moren pjese perfaqesues te subjekteve politike te shqiptareve ne Mal te Zi,Keshillit kombetar te shqiptareveK,intelektual,analiste,mediat, shoqeria civile si dhe nga diaspora,ku u diskutuan 32 teza dhe pjesmarresit ne diskutim paraqiten pikepamjet e tyre per ceshtjet perkatese

  • 1

    Radio