Sociale Më shumë

Tryez e rrumbullakët për mjeksi

Prej tvteuta15:24, 30 Maj 2015

Në hotelin “Albatros” sot  do të mbahet tryeza e rrumbullakët me temën “Potencialet e Komunës së Ulqinit në zhvillimin e turizmit shëndetësor” të cilën e organizon Organizata turistike e Ulqinit, Dhoma e tregtisë së Malit të Zi dhe Klasteri i turizmit shëndetësor të Malit të Zi.

Qëllimi i tryezës së rrumbullakët është njoftimi me potencialet dhe nxitja e zhvillimit të turizmit shëndetësor në Komunë të Ulqinit, por edhe në tërë territorin e Malit të Zi.

  • 1

    Radio