Sporti Më shumë

Triumfon Ulqini

Prej tvteuta20:26, 13 Tetor 2015

Në ligën regjionale të Malit të Zi ekipi i Otrant Olympic të Ulqinit ka korrurr fitoren e katërt rradhazi duke mposhtur si nikoqir ekipin e Mogrenit të Budvës me rezultat bindshëm 1:9. Që nga minuta e parë ekipi ulqinak dominoj ndeshjen me raste të një pas njëshme, ku dhe erdhën golat që nuk u ndalën deri në fund të takimit. Golshënues ishin: Fatmir Mollabeqiroviq me 4 gola të shënuara, Mehmed Dovanoviq me 2 gola, kurse me nga 1 gol shënuan Qamil Çaushiq, Benjamin Rexhoviq dhe Kristijan Shkrela, kurse për ekipin vendas golin e nderit e shënoi Krsto Pajoviq.

Në xhiron e IV-të të ligës jugore rajonale te Malit të Zi, ekipi  i Otrant Olympic udhëheq tabelën me 10pikë me golldallimin 18:2.

  • 1

    Radio