Politikë Më shumë

TRIBUNË E HAPUR

Prej tvteuta13:00, 23 Qershor 2015

Të premten, ora 10:00, në organizim të Ambasadës së Hungarisë në Podgoricë  dhe Komunës së Ulqinit, mbahet Tribuna e hapur në temën “Mali i Zi dhe integrimi në Nato’’. Ambasadori i Hungarisë Krisztian Posa dhe Ambasadori i Republikës së Shqipërise Ernal Filo  në ligjeratat e tyre do të sjellin përvojat e vendeve të  tyre në procesin e qasjes dhe anëtarësimit në këtë aliancë ushtarako-politike. Tribuna do të mbahet në Sallën e Madhe të Kuvendit dhe është e hapur për të gjithë të  interesuarit.

  • 1

    Radio