Kulturë Më shumë

TRE FITUES NË KONKURSIN E POEZISË

Prej tvteuta10:50, 5 Tetor 2015

Libraria ARTI ka zhvilluar konkursin e poezisë të ku kanë arritur mbi 50 punime.Tema e këtij konkursi ishte Ulqini.Juria e përbërë nga Jaho Kollari, Argëzon Sulejmani si dhe Gazmend Çitaku kanë vendos se poezitë më të mira të shpallen poezitë e autorëve: Afërdita Salihu- Prishtinë, Arjan Th. Kallço – Korçë dhe Nexhat Halimi – Prishtinë. “Të gjitha poezitë do të botohen në një përmbledhje të veçantë deri në fund të vitit.Ky do të jetë edhe libri i tretë me poezi dalë nga Konkursi i organizuar nga Libraria ARTI në Ulqin”.

  • 1

    Radio