Sociale Më shumë

Trafik i rënduar në rrugët përgjatë bregdetit

Prej tvteuta10:34, 8 Gusht 2016

Komunikacioni në rrugët përgjatë bregdetit të Malit të Zi, si dhe ato që çojnë në bregdet, është mjaft i rënduar si pasojë e lëvizjeve të mëdhaja këto dy ditët e fundit. Edhe në Komunën e Ulqinit, sidomos rruga që çon drejt kufirit me Shqipërinë në Sukubinë ka një fluks të jashtëzakonshëm të qarkullimit.

Lajmërohet se rruga prej Tivarit që çon në Sukubinë është e mbyllur për komunikacion për automjetet me peshë mbi 7,5 tonelata, prej orës 17.00 deri në orën 22.00.

  • 1

    Radio