Sociale Më shumë

TKN: Kufizimet nuk vlejnë për ata që kalojnë kufirin

Prej tvteuta18:30, 16 Nëntor 2020

Masat kufizuese të TKN nuk vlejnë për kalimet e kufirit, njoftohet sot nga ky institucion. Ata sqarojnë se qytetarët që udhëtojnë për jashtë vendit apo hyjnë në Mal të Zi, mund të qarkullojnë edhe pas orarit të kufizimeve, nëse posedojnë vulën e kalimit kufitar.  Masat e sjellura nga TKN, ndalojnë qarkullimn nga ora 21.00 deri në orën 5.00 të mëngjesit, dhe këto masa vlejnë deri më  1 dhjetor.

  • 1

    Radio