Sociale Më shumë

Tifozat shqiptar dënohen 230 euro

Prej tvteuta09:49, 23 Qershor 2016

Tifozat shqiptarë që po ktheheshin nga Franca për në Shqipëri, dhe të cilët dje u ndaluan nga policia e Budvës për shkak të flamujve kombëtar në automjetin e tyre, janë dënuar me 230 euro. Mediat malazeze shkruajnë se shtetasit shqiptar përveç simboleve kombëtare në automjet kishin provokuar edhe qytetarët e rastit me thirrje dhe rënien e borisë.

Pas ndalimit , ato u detyruan të largojnë flamujt nga makina dhe të pagujanë gjobën e vendosur nga gjykatësi për kundravajtje.

  • 1

    Radio