Aktuale Më shumë

Thirrje publike për aftësimin profesional.

Prej tvteuta15:22, 30 Shtator 2016

Programi i aftësimit  profesional të personave me kualifikim të lartë të  sipas ligjit mbi aftësimit profesional ,organizohet për herë të pestë, për  vitin kalendarik 2016/2017, nga  Enti për Punësim i Malit të Zi

 Të drejtë në aftësimin profesional,apo në kryerjen e stazhit kanë të gjithë personat që kanë kualifikim të lartë ,nuk kanë përvojë pune  në  një nivel të caktuar të arsimit dhe janë të regjistruar në Shërbimin e Punësimit

Thirrja publike për paraqitjen e punëdhënësave është shpalluar me 15 shtator dhe do të jetë i hapur deri me 15 tetor,ku do të shpallet thirrja publike për përdoruesit e ardhshëm të programit që do të zgjasë një muaj, deklaroi për televizionin Teuta Hasan Gjoni udhëheqësi i Entit për punësim.

Programi i aftësimit professional zgjatë nëntë muaj, ndërsa llogaritet  si përvojë pune në kohëzgjatje prej 12 muajsh.

  • 1

    Radio