Shëndeti Më shumë

Tetori, muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit(VIDEO)

Prej tvteuta15:16, 11 Tetor 2022

Tetori, në të gjithë botën është muaji i ndërgjegjësimit për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit.

Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit është një fushatë vjetore ndërkombëtare që synon të shpërndajë informacion dhe të edukojë njerëzit për rëndësinë e shëndetit të gjirit, për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit te gratë dhe vajzat në të gjithë botën.

Në emisionin e mëngjesit “Ditë e Re” ishte në lidhje direkte nga Kosova  onkologja Vildana Goga ku foli për problematikat dhe trajtimet e kancerit të gjirit.

 

Për më tepër ndiqni intervistën…

 

  • 1

    Radio