Aktuale Më shumë

Televizioni Teuta uron fillimin e vitit të ri shkollor

Prej tvteuta16:27, 1 Shtator 2016

Televizioni Teuta uron të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit me rastin e fillimi të vitit të ri shkollor 2016/2017  dhe shprehim besimin se ky vit do të jetë edhe më  i sukseshëm, kurse fillestareve ju urojme hapa te mbare ne klasen e pare.

Në Ulqin mësimi fillon në shkollat fillore “Marshall Tito”, “Boshko Strugar” dhe “Marko Nuculloviq”, në shkollën e mesme “Vëllazërim-Bashkimi”, dhe ne Gjimnazin “Drita”, kurse në shkollën fillore “Bedri Elezaga” të Katërkollës, mësimi do të fillojë me 12 shtator.

  • 1

    Radio