Aktuale Më shumë

Të shtunën prezantimi i softuerëve të Kullës së shqipes

Prej tvteuta15:51, 3 Nëntor 2023

Ftoheni të merrni pjesë në punëtorinë (workshop) të organizuar nga Ministria e të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave në Mal të Zi, në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit dhe kompaninë Albasoft shpk nga Prishtina.

Në këtë punëtori do të prezantohen softuerët e Kullës së shqipes, në mënyrë praktike:

–           Regjistrimi dhe instalimi

–           Përdorimi në ueb, desktop, pajisje mobile

–           Aspekti gjuhësor

–           Pyetje dhe përgjigje

Kjo ngjarje do të mbahet me datën 04.10.2023 në objektin e Kuvendit Komunal të Ulqinit, me fillim nga ora 16.30.

Ftohen:

–           Administrata e Komunës së Ulqinit

–           Profesorë, arsimtarë, mësues të shkollave

–           Drejtorë të shkollave

–           Kompanitë komunale

–           Biznese private

–           Gazetarë e publicistë

–           Qytetarë të interesuar

Pjesëmarrja është e rëndësishme për ngritjen e aspektit gjuhësor dhe përdorimin e veglave digjitale tashmë të blera nga Ministria.

Pjesëmarrësit luten të marrin laptopë me vete për instalim dhe përdorim praktik të kësaj platforme.

 

Me respekt,

Fatmir Gjeka

Ministër

  • 1

    Radio