Sociale Më shumë

TË PREMTËN MBAHET ANKËNDI PËR TREGUN E GJELBERT

Prej tvteuta21:31, 8 Prill 2015

L A J M Ë R I M

Nё bazё tё Vendimit tё Kёshillit drejtues tё dt. 25.03.2015 vj.,  NP “Veprimtaritё komunale” shpallё ankand publik pёr shitjen e banakeve nё Tregun e gjelbёrt pёr vitin 2015.

Ankandi do tё mbahet me dt. 10.04.2015 vj. (tё premten) nё hapёsirat e tregut tё gjelbёrt nё Ulqin nё orёn 11,00 h.

Ndёrsa Ankandi pёr objektet e tjera  afariste do tё mbahet me dt. 13.04.2015 vj. (tё hёnёn) nё hapёsirat e NP ”Veprimtarite Komunale” – Ulqin nё orёn 11,00 h.

Tekstin e ankandit dhe informata te tjera mund ti gjeni ne sajtin e NP ”Veprimtarite Komunale” – Ulqin,  www.npvk-ul.me

Pёr cdo informatё tjetёr mund tё kontaktoni dhe NP ”Veprimtarite Komunale” – Ulqin, nё tel.  030-425-217 i 067-040-245.

NP ”Veprimtaritё komunale″ – Ulqin

  • 1

    Radio