Sociale Më shumë

TË PËRMBAHEN NGA FYERJET

Prej tvteuta09:50, 2 Shtator 2015

Avokati i popullit, Shuqko Bakoviq i ka ftuar të gjitha mediat që të përmbahen nga informatat intolerante dhe fyese të cilat mund të paraqesin urrejtje sepse ato, siç është kumtuar, cënojnë autoritetin e vetë mediave pa marr para sysh se nga cili grupacion rrjedhin ato. Nga institucioni i mbrojtësit, lidhur me reagimet në shkresën me titull, “Rregullat e bordeleve” në gazetën “Vjesti”, dhe të tekstit të ri pas reagimit të një pjesë të opinionit mediatik kanë tërhequr vërejtjen ndaj njëfarë kontiuniteti për mungesën e qëndrimit konsekuent për çështje të pacaktuara me rëndësi shoqërore në Mal të Zi.

  • 1

    Radio