Sociale Më shumë

Të ndryshohet ligji për vaksinimin e fëmijëve

Prej tvteuta18:59, 12 Maj 2016

Ministria e Shëndetësisë ka propozuar ndryshimet në ligjin  që të bëjnë të pamundur prindërve që të regjistrojnë fëmijët e tyre në kopshte dhe shkolla , në qoftë se ata nuk janë të vaksinuar , siç vlrësojnë ata fëmijët e pavaksinuar rrezikojnë të gjithë komunitetitn.

Nga Ministria e Shëndetësisë është  thënë se të gjithë duhet të kenë parasysh faktin se vaksinat edhe sot në  botë gjatë një viti  shpëtojnë tre ,deri në gjashtë milion jetë.

 

  • 1

    Radio