Sociale Më shumë

Të mërkurën mbledhja e Kuvendit Komunal

Prej tvteuta10:10, 28 Mars 2016

Kryetari i Kuvendit Komunal të Ulqinit Loro Nrekiq ka thirrur për ditën e mërkurë mbledhjen e katërt të seancës ës parë të rregullt të Kuvendit Komunal. Në rend të ditës së kësaj mbledhjeje do të jenë tri pika:

  1.Propozim Vendimi për Buxhetin e Komunës së Ulqinit për vitin 2016.

2.Shkarkimi dhe emërimi i trupave punues të Kuvendit.

      3.Shkarkimi dhe emërimi i Këshillave Drejtues që është themelues Kuvendi.

Mbledhja është planifikuar të fillojë në ora 11.00, njoftojnë nga shërbimin i Kuvendit të Komunës.

  • 1

    Radio