Ekonomi Më shumë

Të kthehet vëmendja në kripore(video)

Prej tvteuta10:29, 14 Mars 2015

Qendra për mbrojtjen dhe hulumtimin e zogjëve ditën e enjte organizoi vizitë studimore në kriporen e Ulqinit me çrast ishin prezent përfaqesues të lartë të qeverisë, korit diplomatik dhe perfaqësuses të komunës së Ulqinit. Qëllimi i vizitës është njohja e vizituesve me bukuritë dhe pasuritë e kripores së Ulqinit si një nga pikat më kryesore në mediteran për pushimin e zogjëve. Drejtori i falimentimit Ognjen Jovoviq tha se po kërkohet një zgjidhje për kriporen. Ndërsa kryeatri i komunës së Ulqnit Fatmir Gjeka  theksin e vuri në vuarjen në fuksion të pompave si dhe rëndesinë e të pasurit ligjin për kriporen.

https://www.youtube.com/watch?v=jnvqtzFQJeM

  • 1

    Radio