Aktuale Më shumë

Të gjitha llojet e karburanteve janë më të lira

Prej tvteuta13:13, 19 Dhjetor 2023

Të gjitha llojet e karburanteve janë katër deri në pesë cent më të lira që nga mesnata, njoftoi Ministria e Energjisë dhe Minierave.

Eurosuper 95 dhe 98 janë më të lira për katër cent secili dhe në 15 ditët e ardhshme do të kushtojnë përkatësisht 1.46 euro dhe 1.5 euro.

Çmimi i Eurodieselit do të jetë pesë centë më i ulët dhe do të jetë 1.42 euro.

Më lirë do të bëhet edhe vaji për ngrohje, në 1.39 euro.

Ndryshimet e fundit të çmimeve ishin më 5 dhjetor, kur benzina dhe Eurodizel u liruan me një cent, ndërsa çmimi i naftës për ngrohje mbeti i pandryshuar.

  • 1

    Radio