Politikë Më shumë

Të gatshëm për anëtarësim në NATO

Prej tvteuta13:06, 8 Tetor 2015

Mali i Zi dhe Ushtria e tij janë plotësisht të gatshëm për në NATO dhe me të drejtë e presin ftesën për anëtarësim deri në fund të vitit , u tha me rastin e 7 tetorit, Ditës së Ushtrisë së Malit të Zi ku  morën pjesë zyrtarët më të lartë shtetëror dhe ushtarak, ambasadorët dhe përfaqësuesit e Aleancës. Kryeministri Millo Gjukanoviq ka theksuar se është reale të pritet se Mali i Zi brenda dy muajsh do të marr ftesën për anëtarësim në NATO.  Ai ka shtuar se merita të mëdha në këtë drejtim u takojnë pjesëtarëve të Ushtrisë dhe sektorit mbrojtës të Malit të Zi.

  • 1

    Radio