Aktuale Më shumë

Të enjten, datë 10 nëntor, manifestimi “Dita e Shegës”

Prej tvteuta14:41, 5 Nëntor 2016

Biznes Klub Ana e Malit në bashkëpunim me Komunën dhe Organizatën turistike të Ulqinit, të enjten me 10 nëntor organizojnë manifestimin tradicional “Ditët e Shegës”, i cili do të mbahet në Katerkollë.

Hapja e manifestimit do të jetë në orën 10.00, ku përfaqësuesit e pushtetit lokal do të vizitojnë stendat e prodhuesve. Në orën 19.00 në restoran Lamiga , të pranishmit do të kenë mundësi të shohin shfaqjen e dokumentarit “Tradita” , kurse më pas do të shtrohet edhe një koktej për të pranishmit.

  • 1

    Radio