Politikë Më shumë

Takimi i tretë i partive shqiptare

Prej tvteuta16:13, 12 Dhjetor 2015

Në takimin e rradhës të partive shqiptare në Mal të Zi të mbajtur mbrëmë në Ulqin, kanë vazhduar bisedimet për platformën e përbashkët.

Edhe këtë herë në takim ishin prezent përfaqëseusit e të gjitha subjekteve.Në takim u ra dakord që nga një zyrtar i çdo partie do të jetë antar i grupir për ndryshimin e ligjit zgjedhor, si dhe për formimin e grupit punues i cili do të merret me përpilimin e platformës në të cilin do të marrin pjesë përfaqësues nga të gjitha subjektet politike shqiptare.

  • 1

    Radio