Aktuale Më shumë

Takim për hotelin Mediteran

Prej tvteuta16:10, 26 Maj 2016

Kryetari i Komunës Nazif Cungu dhe sekretari për planifikim hapësinor dhe  zhvillim të qëndrueshëm Aleksandër Daboviq u takuan me konsulentin për  ndërtimin e hotelit Mediteran prof. Drakiq dhe udhëheqësin e këtij objekti  Selatin Gjeloshi.

Palët njoftuan strukturat udhëheqese komunale me aktivitetet  që janë zhvilluar dhe ata që priten në vijim për jetësimin e këtij projekti duke u ndalur veçmas në miratimin e planit hapësinorë i cili do të rregullonte këtë çështje, ndërkohe struktuat udhëheqëse janë të gatshme të angazhohen  konform kompetencave të tyre që ky projekt i cili pret vite të tëra të marrë  udhën e zgjidhjes .

  • 1

    Radio