Sociale Më shumë

SULMOHET KREU I KISHËS MALAZEZE

Prej tvteuta10:24, 8 Shtator 2015

Mitropoliti i Kishës ortodokse malazeze,Mihajllo, është sulmuar verbalisht në Bjello Pole, ku duhej të merrte pjesë në tryezën e rrumbullakët kushtuar projektligjit për liritë fetare kurse policia ka penguar tubimin e qytetarëve që fizikisht ta sulmojnë atë. Tryeza e rrumbullakët , të cilën Ministria për të drejtat e njeriut dhe të pakicave e ka organizuar në kuadër të debatit publik mbi Projektligjin në fjalë është shtyrë pasi që ministri Suad Numanoviq ka vlerësuar se nuk ka kushte për mbajtjen e saj.

  • 1

    Radio