Sociale Më shumë

Sukubinë-Muriqan: Në korrik 8.52% në shumë kalime se vitin e kaluar

Prej tvteuta14:34, 13 Gusht 2016

Në vendkalimin kufitar Sukubin –  Muriqan këto ditë autoritetet kanë shumë punë. Të dhënat që kemi marrë tregojnë se në korrik të këtij viti, 371,827 pasagjerë kanë kaluar nëpër këtë pikë kufitare, që është 8.56% më shumë se në korrik të vitit të kaluar.

Sa për automjete, shifrat poashtu janë të  lavdërueshme, 8.52% më shumë automjete kaluar këtë kalim kufitar. Të dhënat për muajin qershor tregojnë se ka pasur rritje prej 152% të trafikut të pasagjerëve në këtë kalim në krahasim me vitin e kaluar.

Me aksione të  përbashkëta në mes policisë kufitare të Malit të Zi dhe Shqipërisë janë sekuestruar 15.3 kg narkotikë, 3 makina me dokumente fallco dhe janë gjetur dhe konfiskuar katër dokumente të falsifikuara të udhëtimit.

  • 1

    Radio